Hoe is Purify ontstaan?

In 2018 zijn wij gestart met onze schoonmaakdiensten.

Met z’n drieën zijn we van start gegaan met de schoonmaak binnen het bedrijfsverzamelpand aan de Zutphenseweg in Deventer.

Wij zijn in 2018 gestart met een aantal klanten binnen dit pand onder de naam tedel cleaning.

Bijna drie jaar hebben we onder deze naam ons werk verricht en op dit moment verzorgen wij inmiddels niet alleen voor diverse bedrijven binnen Deventer, maar ook in Apeldoorn de schoonmaak.

Echter na deze bijna drie jaar was het tijd om ons zelf onder de loep te nemen, hoe gaan we verder en wat kunnen we veranderen. Veel sessies en brainstormen verder hebben we een weg voor ons zelf uitgestippeld. Ideeën zijn er zat en per 1 januari 2021 zijn wij officieel over gegaan op onze mooie frisse naam Purify, met een logo dat er voor ons gevoel uitspringt. Graag willen wij meer uitstralen dan alleen die “poetsvrouw” die na sluitingstijd in haar schort voorbij komt met een “soppie”.

Zodra wij bij een nieuwe klant mogen starten, gaat Nancy (directrice) ook altijd zelf mee om op te starten, om zorg te dragen voor het overleg tussen de klant en Purify en natuurlijk om schoon te maken. Op deze wijze wordt het personeel ingewerkt en worden de wensen van de klant vertaald naar de collega die de werkzaamheden gaat uitvoeren. Wij doen het werk met elkaar!

Het team blijft groeien en op dit moment zijn we al met z’n zessen. We zijn een jonge onderneming die graag meedenkt over het vraagstuk hoe we het verschil kunnen maken in uw pand.

Want een schone en frisse of terwijl ‘zuivere’ look is toch ook bij u een groot onderdeel van uw uitstraling?

Wij nemen u graag het werk uit handen en dragen graag een steentje bij om een gezonde en positieve werkomgeving voor u te creëren.